Żużel Stal Gorzów-Wybrzeże Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz inf. o zawodach w ramach X Rundy Drużynowych Mistrzostw Polski 8.09.1967 r.
Keywords: Sport żużlowy -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne