[Afisz. Incipit] Wystawa Malarstwa Konstantego Gorbatowskiego ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wystawie 7-29.01.1967 r. w Pawilonach Wystawowych BWA w Sopocie.