J. Souverein ex libris - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Souverein, Johan ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1976)
W prostokatnej ramce stary but wśród traw, obok ptaszek stojący na kamieniu, u dołu napis: J. Souverein ex libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.