Psychologiczne aspekty chorób nowotworowych / Grażyna Dolińska-Zygmunt. - Dolińska-Zygmunt, Grażyna (1952- ).
Psychologiczne predyspozycje do rozwoju choroby nowotworowej; psychologiczne następstwa choroby nowotworowej; sposoby radzenia sobie z chorobą nowotworową.