[2. 4. 1921 Gesamtübersicht von Danzig vom Bischofsberg gesehen Stand bei Stolzenberger Grund] ([S. l. : s. n., 1921)
Przedstawia fortyfikacje na Biskupiej Górce, 02. 04. 1921 r.
Tyt. i data wg opisu na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- fotografie