Übersicht über das ganze Straßenbild vor dem Kneipaber Tor (Außerhalb) ([S.l. : s.n.], 1912)
Przedstawia fragment Rudna (obecnie ul. Elbląska) w kierunku miasta, w głębi widoczna brama Werder Tor, 1912 r.
Na rewersie oł. data 18. 4. 12 oraz tyt.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie