[Afisz. Incipit] Dla uczczenia Międzynarodowego Dnia Kobiet Woj. Zarząd Ligi Kobiet w Gdańsku wzywa ... do udziału w uroczystej akademii ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii w sali Stoczni, 8.03.1948 r.