[Afisz. Incipit] Dla uczczenia Międzynarodowego Dnia Kobiet Woj. Zarząd Ligi Kobiet w Gdańsku wzywa ... do udziału w uroczystej akademii ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii w sali Stoczni, 8.03.1948 r.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Międzynarodowy dzień kobiet (8 marca) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.