[Afisz teatralny. Incipit:] Tadeusz Kijonka - Krasnoludki, krasnoludki ... / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1981)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w styczniu 1981 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni ul. Bema 26. Reżyseria Jan Jeruzal, scenografia Jadwiga Pożakowska i Zdzisław Bubella, muzyka Katarzyna Goertner.