[Afisz teatralny. Incipit:] Tadeusz Kijonka - Krasnoludki, krasnoludki ... - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1981)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w styczniu 1981 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni ul. Bema 26. Reżyseria Jan Jeruzal, scenografia Jadwiga Pożakowska i Zdzisław Bubella, muzyka Katarzyna Goertner.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.