Multimedialne Archiwum Stowarzyszenia Pisarzy Polskich kurator i producent Jacek Inglot ; edytor medialny Andrzej Goworski ; wideo i montaż Karol Pęcherz. - Inglot, Jacek (1962- ).; Goworski, Andrzej (1979- ).; Pęcherz, Karol (Stowarzyszenia Pisarzy Polskich Oddział we Wrocławiu, 2009)
Nagrania wierszy w wykonaniu autorów, wywiady z poetami, nagrania filmowe z turniejów poetyckich we Wrocławiu w 2009 r.