6. Verbandstag : des Verbandes der Kommunal- und Senatesbeamten in der Freien Stadt Danzig. (Danzig : [s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Sopocie 11 września 1926 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1900-1945.; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne