[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie Rozprządzenia ... zarządzam: natychmiastowe zlikwidowanie przez sklepy spożywcze ... urządzeń do konsumpcji na miejscu ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz o likwidowaniu przez sklepy spożywcze urządzeń do konsumpcji na miejscu.