Gdańsk - Wrzeszcz ul. Sobótki 62, 24 / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia wylot ul. Sobótki na ul. Grunwaldzką, w głębi widoczna wieża kościoła przy ul. Matejki, ok. 1985 r.