Constantinus Schutz Gedanensis Pastora ad Aedam primariam ultra Annos XXXI Natus Ao. MDCXLVI die 14 Septembr. Denatus Ao. MDCCXII die 11 Aprilis. / P. v. Gunst. - Gunst, Pieter Stevens van (1659-1724) (1712)
Przedstawia portret w półpostaci Konstantego Schultza.