W samo południe 4 czerwca 1989 / [aut. Tomasz Sarnecki] ; Solidarność. - Sarnecki, Tomasz (1966-2018) (s.n.], 1989)
Plakat wyborczy Komitetu Obywatelskiego "Solidarność" w wyborach parlamentarnych w czerwcu 1989 roku - Gary Cooper jako szeryf z westernu, na tle napisu "Solidarność", idący głosować z kartką wyborczą w prawej dłoni oraz znaczkiem Solidarność przypiętym do kamizelki na piersi nad gwiazdą szeryfa. Poniżej napis: W samo południe 4 czerwca 1989.