Zarządzenie. Zarząd Miejski m. Wejherowa na podstawie ... wzywa ... do zgłoszenia do ponownej rejestracji wojskowej ... / Szutta Wł. - Szutta, Władysław ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią zarządzenia z 14.03.1950 r.