Ex Libris Wolf Tankred Marzinek / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1984)
Wyrastające z ziemi konwalie i klucze, u dołu napis: Ex Libris Wolf Tankred Marzinek, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.