12 Luftschutzgebote = 12 Przykazań O.P.L. ([S.l. : s.n., 1944)
Afisz z 12 zasadami jak zachować się w czasie nalotu bombowego.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne