Obora Ośrodka Hodowli zarodowej w Prusewie obok jeziora Żarnowieckiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia oborę hodowli zarodowej w Prusewie, 1978 r.