Obora Ośrodka Hodowli zarodowej w Prusewie obok jeziora Żarnowieckiego - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia oborę hodowli zarodowej w Prusewie, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografia prasowa