Aranka Könyve - Bottlik, Tibor (1884-1974).; Aranka (1910)
Mężczyzna trzymający otwartą książkę i dama w krynolinie z monoklem w ręku czytająca książkę, u góry napis: Aranka Könyve. Nazwisko artysty w obrębie kompozycji.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Országos Széchényi Könyvtár, 18.02.2022
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 1900-1945.