[Gdańsk : widok ogólny na Motławę] / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1970)
Przedstawia widok ogólny z Wyspy Spichrzów na Gdańsk, na pierwszym planie Brama Krowia i Brama Zielona, ok. 1975 r.