Ex Libris Entomologa Jar. Bébara / Ct. Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) ([wydawca nieznany], 1945)
Motyl siedzący na liściu, u dołu napis: Ex Libris Entomologa Jar. Bébara. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.