Bezpieczeństwo jazdy, zależy również od stanu technicznego dróg i ulic, a tegoroczna zima poważnie zniszczyła nawierzchnie / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia Kazimierza Zajączkowskiego i Tadeusza Wiśniewskiego z Przedsiębiorstwa Dróg i Mostów naprawiających ulicę Grunwaldzką w Gdańsku-Wrzeszczu, marzec 1979 r.