Perswazyjna funkcja operatorów metatekstowych w prozie retorycznej Jana Śniadeckiego / Magdalena Smoleń-Wawrzusiszyn. - Smoleń-Wawrzusiszyn, Magdalena
Zakres i treść: eksplicytne sygnały metatekstowe, implicytne sygnały metatekstowe.