Perswazyjna funkcja operatorów metatekstowych w prozie retorycznej Jana Śniadeckiego - Smoleń-Wawrzusiszyn, Magdalena (2015)
Zakres i treść: eksplicytne sygnały metatekstowe, implicytne sygnały metatekstowe.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 88-89.
Streszcz. ang.