Uro-Neptunalia '99 : Gdańsk 19-20 Listopada : dodatek specjalny / wstęp Kazimierz Krajka, ilustracje Zbigniew Jujka. - Krajka, Kazimierz (medycyna) ([wydawca nieznany], 1999)
Broszura z okazji Uroneptunalii 99 z żartami i dowcipami dotyczącymi leku Viagra.