Danzig Hauptbahnhof. - Sternfeld Kaufhaus (Gdańsk). (Danzig : Nathan Sternfeld, 1905)
Przedstawia budynek Dworca Głównego w Gdańsku, ok. 1912 r.
Data wg działalności wyd. i budowy karty pocztowej.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Dworce kolejowe -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe