[Gdynia Zespół mieszkaniowy Banku Gospodarstwa Krajowego] / fot. Tadeusz Wański. - Wański, Tadeusz (1894-1958) (Tadeusz Wański, Fotografik Gdynia ul. Warszawska 5, 1945)
Przedstawia budynek zespołu mieszkaniowego Banku Gospodarstwa Krajowego, widok od skrzyżowania ul. 10 Lutego z ul. 3 Maja, ok. 1950 r.