Ex Libris Günter Grass AT. - Taranek, Andrzej (1953- ). (1986)
Na flądrze sylwetka kościoła NPM w Gdańsku. W lewym górnym narożniku napis: Ex Libris Günter Grass. Sygn. aut. w prawym dolnym rogu, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.