[Afisz. Incipit] W niedzielę dnia 27.10.1946 r. ... odbędzie się koncert muzyki kościelnej. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w kościele Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku-Wrzeszczu.