[Afisz. Incipit] Zapraszamy! Na jesienną Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w lokalu "Tivoli" al. Marszałka Rokossowskiego przy Akademii Lekarskiej organizowanej przez Związek Walki Młodych.