Moje kapłaństwo w Towarzystwie Jezusowym / Jerzy Sermak. - Sermak, Jerzy (1950- ).
Dzieciństwo w cieniu jezuitów. Nowicjat i studia. Spotkania z Ojcem Świętym. Dużo gości i telefonów. Pośród amerykańskiej Polonii.