[Statek "Oleśnica"] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia : ul. Śląska 5, 1965)
Przedstawia statek "Oleśnica" wpływający do portu w Gdyni.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data ręka autora na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Port (Gdynia, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie