Biblioteka Klubu Marynarki Wojennej "Riwiera" w Gdyni. W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1997)
Przedstawia u góry okręty na morzu, niżej półki z książkami i książki spadające na dół połączone liną z kotwicą. U dołu napis: Biblioteka Klubu Marynarki Wojennej "Riwiera" w Gdyni. Sygn. aut. w obrębie kompoz.