[Afisz. Incipit:] Z okazji 10-lecia Rozgłośni Polskiego Radia w Gdańsku spotykamy się na imprezie artystycznej p.t. tu mówi Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie w Hali Sportowej Zamechu w Elblągu 23.05.1955 r. Piosenki śpiewają: Krystyna Bodalska, Tomasz Dąbrowski. Orkiestra pod dyrekcją Jan Cajmer.