Zawody piłkarskie o mistrzostwo klubów kolejowych pomiędzy Gedania-Grom. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce na Stadionie Miejskim w Gdyni 17 lipca 1947 r.
Keywords: Klub Sportowy "Gedania" (Gdańsk).; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty