Pytania o perspektywę pedagogiki społecznej - Urbaniak-Zając, Danuta (1957- ). (2014)
Odmienność społeczno-pedagogicznych idei, perspektywa pedagogiki społecznej - otwarte zadanie.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 155-156.