Ex Libris Zygmunta Jundziłła K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1950)
Na tle otwartej księgi kilka budowli wileńskich: katedra, kościół św. Anny, Ostra Obrama i krzyże na górze zamkowej. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Zygmunta Jundziłła. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.