Maryja, Duch Święty a świętość : refleksja prawosławna - Zelinskij, Vladimir Kornelievič (1942- ); Chapska, Joanna (1966- ) (2000)
1. Imię Theotokos. 2. Maryja, Matka. 3. "Ród" Maryi.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Mariologia; Teologia prawosławna; Artykuł z pracy zbiorowej