Objawienia fatimskie a domniemane objawienia z Medjugorje / Dorota Rafalska. - Rafalska, Dorota
1. Wizjonerzy. 2. Okoliczności badanych wydarzeń. 3. Skutki omawianych zjawisk w życiu wizjonerów. 4. Posłuszeństwo wizjonerów wobec władzy kościelnej. 5. Orędzia skierowane do wizjonerów.