Mendelssohn-Abend : Freitag, den 23. März 1917 - Ausschuss für Volksunterhaltung (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1917)
Program wieczoru artystycznego wraz z tekstami pieśni, który miał miejsce w Gdańsku 23 marca 1917 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Pieśni niemieckie -- 1900-1945 -- teksty