Zagubiony elf. ([wydawca nieznany], 1955)
Plakat teatralny przedstawienia Państwowego Teatru Lalek w Gdańsku na podstawie baśni Andersena w adaptacji Kazimiery Jeżewskiej. Na plakacie ropucha i kobieta pochylająca się nad kwiatkiem, na którym siedzi elf.