[Afisz. Incipit] Zarządzenie z dnia 10 maja 1951 r. w sprawie poszukiwania i zwalczania stonki ziemniaczanej ... (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej, 1951)
Afisz z treścią zarządzenia o zwalczaniu stonki ziemniaczanej.