[Afisz. Incipit] Zarządzenie z dnia 10 maja 1951 r. w sprawie poszukiwania i zwalczania stonki ziemniaczanej ... - Województwo Gdańskie (Polska). Wojewódzka Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej, 1951)
Afisz z treścią zarządzenia o zwalczaniu stonki ziemniaczanej.
Keywords: Stonka ziemniaczana -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.