Gdańsk Siedziba Polskiego Związku Wędkarskiego (z lewej Mały Młyn z XIV wieku) / wg fotografii barwnej K. Kamińskiego. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1965)
Przedstawia Mały Młyn, siedzibę Polskiego Związku Wędkarskiego ok. 1970 r.