[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Frontu Narodowego w Malborku zawiadamia ... odbędzie się wieczornica ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wieczornicy z okazji 10-lecia zwycięstwa nad Niemcami w malborskim Domu Kulttury 8.05.1955 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.