Ex Libris Elżbieta Kilarska - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Kilarska, Elżbieta ([Gdynia, 1974)
Kwiat irysu. U góry napis: Ex Libris, u dołu: Elżbieta Kilarska. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. wg działalności aut. Data wg bibliogr. Pod wyciskiem płyty ołówkiem sygn. aut.
50 exlibrisów rytowal w miedzi Wojciech Jakubowski, Malbork 1974