Gdańsk - Wrzeszcz Jaśkowa Dolina J. Bułhak i syn. (Żolibórz ul. Święcickiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia widok na osiedle położone przy ul. Na Wzgórzu w Gdańsku - Wrzeszczu, w głębi widoczne Piecki, ok. 1945 r.